ایـن سـویـق بـه صـورت سنتی و از مغـز و سبوس جـو، گندم ، باقالا ، سنجد ، برگ گیاهان دارویی تهیه شده است. خواص: جلوگیری از پوکی استخوان، ترمیم و تقویت استخوان، بهترین مکمل غذایی برای افراد سالخورده و آسیب دیده و...
شیوه مصرف عمومی: روزانه یک الی دو قاشق غذاخوری (ترجیحا محلول در شیر) ناشتا میل شود. و یا ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری در ظرفی ریخته و با شیرین کننده ای مانند شکر قهوه ای یا شیره انگور و کمی روغن یا شیر یا آب مخلوط کرده تا تبدیل به حلوا شود و میل کنید.
سَویق ترکیبی بسیار ساده اما با خواص اعجاب انگیز است. در واقع اگر بخواهیم به طور خلاصه سویق را معرفی کنیم باید گفت غذایی کامل و دارویی موثر و مفید است و اگر به آن، خصوصـا سویـق جـو بمب انرژی بگویـیم کاملا تعبـیر به جایی است. سویق از جمله فرهنگ اسلامی است که به فراموشی سپرده شده و اثری از آن در سبد تغذیه سالم خانواده هـا نیست.
سویق چیست؟ سویـق یـک روش طبـخ نباتات به خصوص غـلات و حـبـوبـات است کـه کیفیـت مـواد غـذایـی را تـا بـالاتـریـن حـد مـمـکن نگهداری می کند. در این روش آرد ماده ی غذایی تفت داده می شود.
سویق استخوان ساز جهت تقویت مفاصل و بهبود تراکم استخوانها مناسب است. این محصول از پوکی استخوان جلوگیری می کند و کمک می کند تا در سنین میانسالی و بالاتر، از عضلاتی مقاوم بهره مند باشید. کمک به درمان یبوست، تسکین التهاب و تشنگی و تقویت قوای جنسی از دیگر خواص این محصول ارزشمند می باشد. سویق استخوانساز ترکیبی از سویق گندم، سویق جو، سویق سنجد، باقالی و … می باشد.
سایر خواص سویق استخوان ساز :
- سلامت پوست و مو
- رفع پوکی استخوان
- استخوانساز
- رفع خستگی
- تقویت قوای جنسی
- تقویت مو و کمک به رفع ریزش مو
- تقویت دستگاه گوارش
- مؤثر در تنظیم وزن
طریقه مصرف سویق استخوان ساز:
جهت استفاده عمومی، مقداری از آن را به همراه غذا (فرنی، خورش، سوپ و …) میل نمایید. همچنین می توانید روزانه 1 تا 3 مرتبه، 1 قاشق غذاخوری از سویق استخوانساز را به همراه 1 لیوان آب عسل و یا آبمیوه طبیعی میل نمایید. دقت نمایید که برای این منظور لازم است حداقل فاصله بین مصرف سویق با غذا 1 ساعت بعد و یا نیم ساعت قبل از آن باشد. (این محصول محدودیت خاصی ندارد و همه سنین می توانند از آن بهره ببرند، در مصرف آن افراط صورت نگیرد)