سویق چیست؟ سویـق یـک روش طبـخ نباتات به خصوص غـلات و حـبـوبـات است کـه کیفیـت مـواد غـذایـی را تـا بـالاتـریـن حـد مـمـکن نگهداری می کند. در این روش آرد ماده ی غذایی تفت داده می شود.
ایـن سـویـق بـه صـورت سنتی و از مغـز و سبوس جـو ، گندم، برنج، عدس، نخود تهیه شده است.
خواص:
این سویق برای مصرف عمومی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است. بهترین تقویت کننده و مکمل غذایی برای نوجوانان و بزرگسالان.
شیوه مصرف عمومی: 3قاشق غذاخوری به صورت خشک ناشتا میل شود. و یا ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری در ظرفی ریخته و با شیرین کننده ای مانند شکر قهوه ای یا شیره انگور و کمی روغن یا شیر یا آب مخلوط کرده تا تبدیل به حلوا شود و میل کنید.
سَویق ترکیبی بسیار ساده اما با خواص اعجاب انگیز است. در واقع اگر بخواهیم به طور خلاصه سویق را معرفی کنیم باید گفت غذایی کامل و دارویی موثر و مفید است و اگر به آن، خصوصـا سویـق جـو بمب انرژی بگویـیم کاملا تعبـیر به جایی است. سویق از جمله فرهنگ اسلامی است که به فراموشی سپرده شده و اثری از آن در سبد تغذیه سالم خانواده هـا نیست.