.:: سانی طب - سویق دیابت ::.
آخرین بروزرسانی در امروز ۱۹-۰۲-۱۴۰۳ ساعت ۱۷
آزمون مزاج شناسی
آزمون شناخت پوست
مجله سانی طب
پیگیری سفارش
سانی طب - محصولات گیاهی ارگانیک طب پوست مو زیبایی کامبوجا لاغری چاقی جوش اکنه روغن سلامتی

  • ورود

  • ثبت نام

  • 0 کالا
3% تخفیف

سویق دیابت

مقوی بدن کاهنده ی فوق العاده قند خون
مفید برای جلوگیری از دیابت کمک به درمان دیابت

قیمت : 90,000 تومان
قیمت برای شما : 87,300 تومان

  دسته بندی : سایر محصولات


  خرید بالای 500.000 تومان ارسال رایگان
  سفارش تلفنی ارسال نام محصول به 09100375407
جهت سفارش پیامکی و یا مشاوره محصول شماره همراه خود را وارد نمایید و منتظر پیامک ما باشید.
  توضیحات

ترکیبی از سویق های جو ، تخم شنبلیله ، برگ شنبلیله مناسب برای افراد مبتلا به دیابت فاقد مواد نگهدارنده

خواص کاربردی سویق دیابت

  • مقوی بدن
  • کاهنده ی فوق العاده قند خون
  • مفید برای جلوگیری از دیابت
  • کمک به درمان دیابت

 

سویق چیست و چه کاربردی دارد؟

تفاوت سویق با قاووت

سویق، خوراکی تازه یا عجیب و غریبی نیست. سویق، آرد تفت داده است؛ مثل آردی که برای تهیه حلوا تفت می‌دهند. کلمه «سویق» یا «صویق»، عربی است که در فارسی قدیم به آن «پِست / پَست» می‌گفته‌اند. بعضی سویق را با قاووت و قُوَّتو اشتباه می‌گیرند. ولی سویق با آن‌ها فرق دارد. یکی از تفاوت‌های سویق با قاووت‌ها و قوتوها در این است که قاووت‌ها اکثراً تفت‌ داده نمی‌شوند. البته خواص ویژه خودشان را دارند اما نباید با سویق اشتباهشان گرفت. همچنین در قاووت‌ها از شیرین‌کننده‌ها و طعم‌دهند‌ه‌ها (مثل قند و شکر و هل) استفاده می‌کنند. در حالی که سویق‌ها مواد اضافی ندارند.

 

روش درست کردن سویق

خودتان هم می‌توانید در خانه سویق درست کنید
در تهیه سویق دو روش وجود دارد:

در یک روش، ابتدا دانه‌ها را آرد کنید و سپس آرد را تفت دهید.

در روش دوم، نخست دانه‌ها را تفت دهید و سپس آن‌ها را آسیاب کنید.

البته در دانه‌های سبوس‌دار مانند گندم و جو، در روش اول (آرد + تفت)، برخی ابتدا سبوس را جدا و آرد می‌کنند و بعد هر کدام از آرد دانه و آرد سبوس را جداگانه تفت می‌دهند و سپس با هم مخلوط می‌کنند. آمعمولا این روش بهتر است؛ زیرا سبوس نسبت به خود دانه، به حرارت کمتری نیاز دارد و زود می‌سوزد.

روش عمومی تهیه سویق بدین گونه است که ماده مورد نظر را آسیاب کرده و به مدت حدود 45 دقیقه الی 1ساعت بسته به مقدار آرد، روی آتش ملایم ، تفت می دهند.
موادی مثل جو ، گندم و  برنج که دارای سبوس هستند ، باید به مقدار برابر آنها، سبوس بدان ها اضافه کرد تا خاصیت بیشتری پیدا کنند.


روش مصرف عمومی سویق

روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذاخوری، صبح ناشتا به صورت خشک است، مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.
سویق ها را میتوان با روغن زیتون مخلوط کرد و خورد.
بیمار به ویژه تبدار، باید از سویق به عنوان غذا استفاده کند.
برای سلایق متفاوت میتوان به سویق شکر، سماق یا شیره میوه ها را اضافه کرد.
برای کودکان میتوان سویق را همراه با شیر به کودک داد.
اگر سویق نم زده شود و به آن شکر اضافه شود، عطش زیاد را قطع میکند
اضافه کردن شکر به سویق، باعث چاقی میشود و قوت جنسی مردان را کاهش میدهد و بالعکس مصرف سویق با روغن زیتون نیروی جنسی را افزایش می دهد.


  توضیحات عمومی




شبکه های مجازی...

    

  کالاهای مرتبط با این کالا :
موردی یافت نشد .

 
  کالاهای خریداری شده با این کالا :
موردی یافت نشد .

 
  نظرات کاربران
 نـــــــــــام شمـــــــا :


امتیازتان به این کالا را انتخاب کنید :

کد امنیتی روبرو را وارد کنید :    

هیچ نظری وجود ندارد .  

ما در سانی طب با استفاده از تجربه چندین ساله و تخصص کارشناسان طب گیاهی از بین هزاران محصول بازار بهترین محصول ایرانی دارای مجوز را برای شما انتخاب و عرضه مینماییم.

رضایت مشتری، محصول اصلی، قیمت مناسب، مشاوره رایگان تا جواب دهی، گارانتی مرجوعی از آرمان های تیم سانی طب می باشد.

خبرنامه

logo-samandehi

شماره دفتر مرکزی :

03142629718

مشاوره و سفارشات تلفنی:

09100450093


  

© حقوق کپی برداری برای سانی طب محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا