ایـن سـویـق بـه صـورت سنتی و ازسبوس و دانه برنج ارگانیک تهیه شده است. خواص: درمان اسهال و لاغری هایی که به خاطر بیماری و اسهال بوجود آمده است، چاق کننده، تقویت کننده مو و جلوگیری از ریزش مو، تقویت کننده پوست و... شیوه مصرف عمومی: روزانه دو الی سه قاشق غذاخوری به صورت خشک یا مرطوب میل شود. سَویق ترکیبی بسیار ساده اما با خواص اعجاب انگیز است. در واقع اگر بخواهیم به طور خلاصه سویق را معرفی کنیم باید گفت غذایی کامل و دارویی موثر و مفید است و اگر به آن، خصوصـا سویـق جـو بمب انرژی بگویـیم کاملا تعبـیر به جایی است. سویق از جمله فرهنگ اسلامی است که به فراموشی سپرده شده و اثری از آن در سبد تغذیه سالم خانواده هـا نیست. سویق چیست؟
سویـق یـک روش طبـخ نباتات به خصوص غـلات و حـبـوبـات است کـه کیفیـت مـواد غـذایـی را تـا بـالاتـریـن حـد مـمـکن نگهداری می کند. در این روش آرد ماده ی غذایی تفت داده می شود.
سویق برنج فرآوری شده از برنج ایرانی است و جهت درمان فشار خون، مشکلات گوارشی و روده ای و اسهال مورد استفاده قرار می گیرد. این سویق همچنین جهت رفع سوءهاضمه و تقویت سیستم گوارش بدن مناسب است و از این نظر همپای سویق کامل قرار دارد. جهت تکمیل درمان مشکلات هاضمه در کنار سویق برنج، از معجون جهاز هاضمه نیز می توانید استفاده کنید. سوبق برنج از برنج سبوسدار (قهوه ای) تهیه شده و طبعی معتدل دارد و برای همه افراد مخصوصاً کودکان بسیار مفید است. به طور کلی؛ “سویق” جهت عضله سازی و رفع ضعف و مشکلات جسمانی و عضلانی مخصوصاً کودکان و زنان باردار بسیار مفید است.
سایر خواص سویق برنج :
- سلامت پوست و مو
- جلوگیری از ریزش مو
- استخوانساز
- رفع خستگی
- تقویت قوای جنسی
- تقویت مو و کمک به رفع ریزش مو
- تقویت دستگاه گوارش
- مؤثر در تنظیم وزن
- برطرف کننده اسهال و گشاد کننده روده ها
- بهترین چاق کننده برای افرادی است که به علت بیماری لاغر شده اند
- سویق برنج با روغن زیتون گوشت را در بدن می رویاند و استخوان را تقویت می کند
طریقه مصرف سویق برنج:
جهت استفاده عمومی، مقداری از آن را به همراه غذا (فرنی، خورش، سوپ و …) میل نمایید. همچنین می توانید روزانه 1 تا 3 مرتبه، 1 قاشق غذاخوری از سویق برنج را به همراه 1 لیوان آب عسل و یا آبمیوه طبیعی میل نمایید. دقت نمایید که برای این منظور لازم است حداقل فاصله بین مصرف سویق با غذا 1 ساعت بعد و یا نیم ساعت قبل از آن باشد. (این محصول محدودیت خاصی ندارد و همه سنین می توانند از آن بهره ببرند، در مصرف آن افراط صورت نگیرد)