جهت سفارش پیامکی و یا مشاوره محصول شماره همراه خود را وارد نمایید و منتظر پیامک ما باشید.
❖توضیحات
برای تهـیـه آرد نخودچی بایـد ابتـدا نخـود را چند مـرحـله خیساند یا پخـت و آب آن را تخلیه کرد و سپس آن را تفت داد و آسیاب کرد. در فرآیند پـخـت بـا آب، ارزش غـذایی مـاده ی جـامـد در آب تـخلـیـه میشود. این اتفاق در فرآورده های حیوانی حدود ۵۰درصد است. به همین خاطر ارزش گوشت و آبگوشت تقریباً باهم برابر است. اما در فرآورده های گیاهی درصد بالایی از ارزش غذایی در آب مطبوخ تخلیه می شود. از این رو است که در بسیاری از روش های تجویز دارو از عصاره جوشانده این فرآورده ها استفاده می شود. در تهیه نخودچی ارزش غذایی نخود در همان آبی است که پس از خیساندن یا طبخ دور ریخته می شود. اما برای تهیه ی سویق نخود، ابتدا باید نخود را تمیز و سپس آسیاب کرد و تفت داد. در این فرآیند ضمن حفظ ارزش غذایی، مزایای طبخ مثل آزاد شدن قندها به آرد اضافه می شود. خواص سویق نخود: تقویت کمر و کمک به رفع مشکلات و معضلات کمر / تقویت مفاصل و... روش مصرف: ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری بعد از صرف غذا.
خواص کاربردی سویق نخود
مؤثر و مقوی بیماری ها و ضعف و قوس کمر
مفید برای بیماری دیسک کمر و گردن
آسیبت و فاصله مهره ها و آرتروز
مقوی
درمان مشکلات و ضعف کمر
درمان ضعف جنسی و افزایش قدرت باروری
❖توضیحات عمومی
شبکه های مجازی...
❖کالاهای مرتبط با این کالا :
موردی یافت نشد .
❖کالاهای خریداری شده با این کالا :
موردی یافت نشد .
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد .
ما در سانی طب با استفاده از تجربه چندین ساله و تخصص کارشناسان طب گیاهی از بین هزاران محصول بازار بهترین محصول ایرانی دارای مجوز را برای شما انتخاب و عرضه مینماییم.
رضایت مشتری، محصول اصلی، قیمت مناسب، مشاوره رایگان تا جواب دهی، گارانتی مرجوعی از آرمان های تیم سانی طب می باشد.