سبزی مخلوط آش خشک
بسته بندی بهداشتی - دستچین - خشک شده
ابتدا سبزی را در آب گرم و به مدت 30 دقیقه خیسانده و سپس آن را با کفگیر از روی آب گرفته و درون آبکش بریزید.
سبزی یکی از مواد اصلی در پخت آش رشته است زیرا با مخلوط کردن هر نوع از سبزی طعم آش به کل عوض خواهد شد. در سبزی آش سبزی های معطری وجود دارد. داشتن عطر در سبزی آش بسیار مهم است.وجود سبزی در هر غذا اهمیت فراوانی دارد زیرا سبزی ها دارای املاح و مواد معدنی فراوانی هستند و انواع ویتامین ها را در هرنوع سبزی میشود پیدا کرد.سبزی های موجود در سبزی آش ، ترکیبی از سبزی های گشنیز، جعفری، تره، اسفناج، شوید، نعنا و ترخون میباشد.