ایـن سـویـق بـه صـورت سنتی و از جنین گندم ارگانیک تهیه شده است. جنین گندم بخش بسیار کوچکی از دانه گندم است که حامل اطلاعات ژنتیکی برای رشد دانه است و سرشار از پروتئین، چربی، املاح معدنی و موادمعدنی و طبیعی مفید برای رشد و نمو بدن است. جنین گندم حاوی اسیدهای چرب ضروری از جمله امگا3 و امگا6 است و بهترین منبع ویتامین E محسوب میشود. اسیدهای چرب ضروری و ویتامین E موجود در جنین گندم برای کاهش فشار و چربی خون و برای عملکرد صحیح دستگاه عصبی مهم بشمار میآید.
خواص: تقویت عمومی بدن، درمان خارش، خشکی و التهابات پوستی، اگزما، دیابت، یبوست، اختلالات و التهابات رشتههای عصبی، بهبود عملکرد ورزشی، ضد پیری، ضد سرطان و ...
شیوه مصرف عمومی: کودکان: روزانه 1 قاشق مرباخوری همراه با انواع غذا (خوراک، برنج، سوپ، آش و ...) استفاده شود.
بزرگسالان: روزانه 1 قاشق غذاخوری همراه انواع غذا یا مخلوط با شیر، کنجد و عسل میل شود.
سویق چیست؟ سویـق یـک روش طبـخ نباتات به خصوص غـلات و حـبـوبـات است کـه کیفیـت مـواد غـذایـی را تـا بـالاتـریـن حـد مـمـکن نگهداری می کند. در این روش آرد ماده ی غذایی تفت داده می شود.
اخطار: 1. اگر بایستی از گلوتن پرهیز کنید، هرگز جنین گندم و مشتقات آن را مصرف نکنید.
2. به علت کالری بالای جنین، از مصرف بیش از اندازه پرهیز کنید.
سَویق ترکیبی بسیار ساده اما با خواص اعجاب انگیز است. در واقع اگر بخواهیم به طور خلاصه سویق را معرفی کنیم باید گفت غذایی کامل و دارویی موثر و مفید است و اگر به آن، خصوصـا سویـق جـو بمب انرژی بگویـیم کاملا تعبـیر به جایی است. سویق از جمله فرهنگ اسلامی است که به فراموشی سپرده شده و اثری از آن در سبد تغذیه سالم خانواده هـا نیست.