ایـن سـویـق بـه صـورت سنتی و از هسته ، گوشت و پوست سنجد ارگانیک تهیه شده است. سویق ترکیبی بسیار ساده اما با خواص اعجاب انگیز است. در واقع اگر بخواهیم به طور خلاصه سویق را معرفی کنیم باید گفت غذایی کامل و دارویی موثر و مفید است و اگر به آن، خصوصـا سویـق جـو بمب انرژی بگویـیم کاملا تعبـیر به جایی است. سویق از جمله فرهنگ اسلامی است که به فراموشی سپرده شده و اثری از آن در سبد تغذیه سالم خانواده هـا نیست. سویق چیست؟ سویـق یـک روش طبـخ نباتات به خصوص غـلات و حـبـوبـات است کـه کیفیـت مـواد غـذایـی را تـا بـالاتـریـن حـد مـمـکن نگهداری می کند. در این روش آرد ماده ی غذایی تفت داده می شود.
سویق چیست و چه کاربردی دارد؟
سویق به غلات ، میوه و حبوبات آسیاب شده و تفت داده شده می گویند. سویق روش بینظیری برای تهیه یک مکمل غذایی مفید برای کودکان و بزرگسالان است و در تهیه آن تمامی خواص غلات یا حبوبات بطور کامل حفظ شده و سویق را به یک ماده مقوی تبدیل میکند. مهم ترین ویژگی سویق این است که بدون هیچ گونه ماده افزودنی تهیه میشود و برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بهترین انتخاب است.
سنجد دارای طبع سرد و خشک است به همین دلیل برای درمان یرقان و خارج کردن رطوبت از بدن در طب سنتی توصیه میشود. مقادیر بالای آنتی اکسیدان و ویتامین C در سویق سنجد برای تقویت سیستم ایمنی و درمان سرماخوردگی بسیار موثر بوده و مقادیر بالای کلسیم در آن، سویق سنجد را به دارویی موثر برای درمان نرمی استخوان، پوکی استخوان و تقویت و استحکام استخوان بندی در کودکان و بزرگسالان تبدیل کرده است.
سویق سنجد همراه با هسته بهترین گزینه گیاهی برای درمان این نوع مشکلات است.
وجود ترکیبات ضد التهابی قوی در هسته سنجد برای از بین بردن التهابات مفاصل و درمان درد های آرتروزی معجزه میکند به همین دلیل برای کسانی که از مشکلات مفصلی و زانو درد رنج میبرند توسط پزشکان طب سنتی تجویز میشود.
طرز استفاده از سویق سنجد
روزانه یک قاشق غذاخوری پودر سنجد یا سویق سنجد را همراه با یک لیوان شیر میل کنید.
کسانی که مشکل یبوست دارند یک یا دو روز در میان از پودر سنجد مطابق روش بالا میل کنند.