روغن فلفل - پرس سرد
فلفل قرمز گیاهی است علفی و دارای ساقه بی کرک به ارتفاع ۳۰ تا ۶۰ سانتی متر که منشا اصلی ان در نواحی قاره امریکا بوده است ولی امروزه در غالب نواحی گرم و معتدل به منظور استفاده از میوه ان پرورش میابد. برگهای ان منفرد،بیضوی نوک تیز (در قسمت انتهای ساقه) و عاری از کرک در قسمتهای تحتانی ساقه است گلهائی به رنگ سفید یا سفید مایل به زرد دارد میوه آن به شکل و اندازه های مختلف شفاف به رنگهای سبز،زرد،قرمز مایل به بنفش و محتوی دانه های فراوان مسطح و سفید رنگ است. سو آن در حالت تقریبا عاری از بو و دارای طعم تند ملایم است ولی اگر رسیده شود طعم بسیار تند و غیر قابل تحمل پیدا میکند از این جهت است که باید میوه آنرا همیشه قبل از رسیدن چید اسیدهای چرب اشباح نشده ان در حدود ۸۳ درصد و بقیه را نو اشباح شده این اسید ها تشکیل میدهد. روغن دانه فلفل را پس از تصفیه شدن میتوان به مصارف تغذیه رساند.
********************************************************
موارد مصرف:
- گرم کننده قسمت آسیب دیده
- درد های روماتیسمی
- بیماری آرتریت روماتوئید
- استئو آرتریتنور
- آلرژی مزمن
*********************************************************
روش مصرف:ابتدا محل مورد نظر را با آب گرم شسته سپس 2 تا 3 قطره از روغن را روی محل مورد نظر ریخته سپس به آرامی ماساژ دهید پس از 3 دقیقه یك حوله گرم را روی محل به مدت 5 دقیقه بگذارید و سپس محل را بشورید.